I like nonsense, it wakes up the brain cells. Fantasy is a necessary ingredient in living, It's a way of looking at life. Dr.Seuss

Sunday, May 2, 2010

Regenboogworm


1. Wat is de natuur toch mooi, hoor je wel eens zeggen. Tenminste als je goed om je heen kijk. Neem een regenworm, bijvoorbeeld. Als het regent en de zon schijnt tussen de wolken ontstaat een regenboog. En als op dat moment een regenworm voorbij komt, verandert hij in regenboogworm. Met alle kleuren van de regenboog.

2. In een van de grote doe-het zelf zaken kan je dit bouwpakket kopen. Het pakket bevat alle onderdelen die u nodig heeft om uw eigen regenboogworm zelf te creëren.
Onderdelen: schepje, kleine bakje, 7 napjes waterverf in de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet, mengbekertje met milliliter aanduiding, verstuiver, wegwerp latex handschoenen, uitgebreide handleiding. U dient alleen maar zelf een regenworm te vangen met behulp van een schepje die in de pakket zit. Maak jouw eigen Regenboogworm met dit bouwpakket en zorg dat jij apetrots en breed glimlachend de trotse eigenaar van dit ware pronkstuk kan zijn!
Let op: Elk geluk brengt meteen de angst met zich mee om het te verliezen! Plaatst daarom het gemaakte regenboogworm niet in de regen om te voorkomen dat de verf uitspoelt.


No comments:

Post a Comment